Podcast

#16: Vitaliteit en jezelf blijven ontwikkelen

Zelfzorg, vitaliteit, ontwikkeltijd en positiviteit zijn de belangrijke zaken in het leven de komende jaren, aldus Nick van Dam.

19 november 2020 | 1 minuut lezen

Tijdens FMN Connect XL: Back to school! verzorgde prof. dr. Nick van Dam de keynotepresentatie. In een half uur vertelde hij de deelnemers dat alleen organisaties die blijven innoveren een toekomst hebben. In deze aflevering van FMN Podcast gaat onze host Hans Topée verder in gesprek met hem.

Leren is een essentieel onderdeel van het leven. Mensen moeten zich realiseren dat leren, aanpassen en bewegen belangrijke zaken zijn naast een algehele vorm van vitaliteit en gezondheid. Daar begint het mee. Het is noodzakelijk om leiders te hebben die coachen, verbinden en inhoudelijke kennis/ervaring hebben in het primaire proces.

Zelfzorg, vitaliteit, ontwikkeltijd en positiviteit zijn de belangrijke zaken in het leven de komende jaren, aldus Nick van Dam. Een belangrijke boodschap voor alle vakgebieden, het onderwijs, leiders van bedrijven, adviseurs, maar vooral voor alle mensen: kies je eigen koers en leer!