Nieuws

‘Doe eens duurzaam!’ vanaf nu ook te beluisteren als podcast

Profielfoto van Niels Peters
20 januari 2021 | 1 minuut lezen

Na vele verzoeken hebben we besloten om de afleveringen van de SDG-videoproductie 'Doe eens duurzaam!' ook aan te bieden als podcast-specials. Thuis, onderweg, in het park of op je werk… Luister waar je maar wilt naar de beste tips & tricks zodat ook jij kan helpen met het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen! 

De eerste afleveringen komen deze week nog online en net als de video’s verschijnt er twee keer per week een nieuwe podcast.

Bijdrage FM aan het behalen van de SDG’s

Begin dit jaar zijn FMN, Ifmec en SDG House Utrechtse Heuvelrug gestart met de 17-delige videoproductie 'Doe eens duurzaam!' We laten in de video’s zien hoe facility management bijdraagt aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN. In elke aflevering van 25 minuten staat één SDG centraal. Meer dan 60 boegbeelden uit het werkveld komen langs in de studio en delen hun praktijkvoorbeelden, tips, handvatten en quick-wins.

Waar vind je de podcast?

Je kunt FMN Podcast beluisteren via onze podcastpagina of via je favoriete podcastplayer, zoals SpotifyiTunes of Google Podcasts. Zoek daar naar ‘FMN Podcast’ en abonneer je gratis zodat je de nieuwste afleveringen nooit mist. Wil je de podcast delen op social media? Gebruik dan de hashtag #DoeEensDuurzaam! Zo maken we samen het belang van FM kenbaar binnen ons vakgebied en ver daarbuiten!