Next Level FM

FM is een jong vakgebied dat momenteel voor enorme uitdagingen staat om duurzame en vooral waardevolle werkomgevingen te realiseren. De wijze waarop FM deze omgevingen kan realiseren is voor veel professionals een lastig vraagstuk. We weten dat FM een professionaliseringsslag moet ondergaan, maar hoe pakken we dat aan? Aan de andere kant is de potentiële invloed en waarde van FM op het functioneren van de totale organisatie nog nooit zo groot geweest als nu. Het ideale moment voor een diepgaande verandering en volwaardige samenwerking dus, want samen kunnen we onze facilitaire omgeving (her)ontwerpen en managen. De vraag is echter: hoe geven we deze ontwikkeling vorm? En hoe kom je als organisatie verder? Next Level FM biedt hulp!

Wat is Next Level FM?

Next Level FM is het onafhankelijke platform voor vooruitstrevende FM-organisaties en FM-professionals die ervaren dat FM in een stroomversnelling is geraakt. Dankzij de samenwerking binnen het platform komen de deelnemers tot inzichten en creëren ze handvatten voor een Next Level FM-organisatie. Op deze manier ontwikkelt Next Level FM samen met zijn deelnemers en andere professionals een nieuwe vorm van samenwerking die zowel het FM-vakgebied als de organisaties vooruithelpt. Want om waardevolle werkomgevingen voor mens, organisaties en maatschappij te creëren, is een FM-omgeving (lees: organisatie en samenwerkingspartners) nodig die in staat is deze waarde te vinden en realiseren. 

Het platform is een initiatief van FMN, Wageningen University & Research, CSU en de Ostrom Academie en verschillende founding partners, zoals Defensie Ondersteuningscommando, BAM FM, De Nederlandsche Bank, FMHaaglanden, Gemeente Capelle aan den IJssel, de Volksbank, Schiphol en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Waarom deelnemen?

  • Je werkt op een effectieve manier aan de ontwikkeling van je organisatie.
  • De kennis en inzichten breng je in de praktijk op een manier die bij jouw organisatie past.
  • Je werkt aan thema’s die relevant zijn voor jouw organisatie.
  • Je bent de concurrentie een stap voor door sneller te innoveren.
  • Je profiteert van de kennisontwikkeling van de afgelopen jaren.
  • Je maakt onderdeel uit van een innovatief netwerk.

Aan de slag met Next Level FM

Deelname aan Next Level FM is vrijwillig. Voor meer informatie en deelname kan je contact opnemen met Next Level FM.

Ga naar website Next Level FM!